субота, 9. август 2014.

Berza novinara Srbije


Srbija je jedna od retkih zemalja Evrope koja ima berzu novinara. 
Berza novinara ima za cilj da od većine novina i novinara u Srbiji načini ozbiljne, odgovorne i činioce korisne društvu.
Novinari u Srbiji, najmanje polovina njih, ogrezli su u korupciji a ponekad i u kriminalu. Naime, iz dobro obaveštenih izvora bliskih Udruzenju Novinara Srbije i Nezavisnom Udruženju Novinara Srbije, naš blog BERZA NOVINARA SRBIJE došla je do spiska više stotina novinara za koje postoje dokazi da od raznih fizičkih i pravnih lica primaju novac da bi objavljivali tekstove koji im idu u prilog. Najčešće se radi o pisnju raznih neistina i izmišljenih dogadjaja, kao i o  blaćenju konkurencije onoga koji podmićuje novinara a često i o stvaranju afera koje će odvući pažnju narodu sa u tom trenutku značajnim dogadjajima za zemlju.

Spisak novinara koji primaju mito kako u novcu tako i u robi i uslugama, objavljivaćemo sa svim dokazima, redom. Ritam objavljivanja jednom nedeljno.

Spisak političra i privrednika koji su davali mito novinarima objavljivaćemo takodje detaljno sa svim dokazima, po ritmu jedna objava nedeljno.

Pozivamo sve vas, koji ste bili žrtve novinara i njihovih platiša u njihovim kriminalnim radnjama kao i žrtve naših kolega zbog njihove zloupotrebepoložaja,  da nam se obratite u cilju obeštećenja.

Vaš blog za slobodno i dostojanstveno novinarstvo, koji nosi simbolično ime,

 BERZA NOVINARA U SRBIJI

Нема коментара:

Постави коментар